Társadalmi szerepvállalás

Fiatalok támogatása.

Vállalkozásunk telephelyéül azért Várpalotát választottuk, mert a korábban itt működő és több ezer főt foglalkoztató bányaüzem alapos szakmai előképzettséget biztosított az általunk alkalmazni kívánt szakembereknek. Az ő foglalkoztatásukkal megélhetést biztosíthatunk olyan embereknek, akik azt valóban igénylik és munkájukkal a vállalkozás is megvalósíthatja az általa kitűzött magas minőséget.


A várpalotai Faller Jenő Szakképző Iskola néhány tanulójának nemcsak gyakorlati helyet biztosítunk, de gyakorlatuk végeztével a legtehetségesebbeknek segítünk az elhelyezkedésben is, akár cégünknél, akár üzleti partnereink valamelyikénél. (ITP - Ifjú Tehetségekért Program)


A veszprémi Pannon Egyetem Felsőoktatási Vállalkozásfejlesztési Központjával együttműködve végezzük a hallgatók szakmai gyakorlatának támogatását is. (FEVÁK)


Csatlakoztunk a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségéhez, ahol igyekszünk segíteni a hozzánk hasonlóan nehéz helyzetben levő kezdő vállalkozásoknak, és célunk egy olyan üzleti - és ha minden jól megy, akkor baráti - kör kialakítása, ahol nem egymás riválisaiként tekintünk a másikra, hanem egyfajta társként, üzleti potenciálként. (FIVOSZ)